|
Post by crissy on Oct 22, 2014 7:16:39 GMT
Capitolul 4, wow.
~~~~Cand ma trezesc, ii vad pe Marco si pe Max morti langa mine, probabil impuscati, si pe parintii mei legati de doua scaune. Eu eram pe un pat, legata. M-am speriat mult, vazandu-i pe cei doi si, mai ales, pe parintii mei.
Am tipat:
-Mami! Tata! Imi pare rau pentru tot ce am facut! Ma iertati?
-Desigur, scumpo! Stim ca ai gresit, dar te intelegem. Stiu cat tineai la el...spuse mama.
-Dar cum iesim de aici?
-L-am auzit pe Josh spunand ca are planuri cu tine, spue tata.
Eram speriata foarte tare.
~~~~Deodata, apare Josh vorbind cu cineva la telefon. Eu m-am prefacut ca dorm si l-am auzit vorbind. Spunea: ,,Imediat ce termin de jucat cu ea, o sa o omor, la fel si parintii ei.''
Nemaiputand rezista, am deschis ochii. El imi spune:
-Hey, papusa! Ai auzit ca am planuri cu tine, nu? Si incepe sa rada malefic.
~~~Sare pe mine. Incep sa plang. Cred ca va miaginati ce a fost in acea noapte. Pe la trei dimineata totul s-a terminat. Eram taiata pe maini si plina de sange, deorece am fost inca nepatrunsa, daca intelegeti. Ma dezleaga si se duce la masa, unde era un pistol. L-am ochit ca era gol, dar m-am prefacut ca sunt speriata. Cat se imbraca, eu am sunat la politie, fara ca el sa ma observe.
~~~Cand ajunge politia, il ia, dar el arunca cu pistolul inspre mine. Acesta veni chiar spre capul meu si ma lovi. Am lesinat, dar am auzit spusele parintilor mei: ,,Ruxandraaa!!!’’
|
|