|
Post by crissy on Oct 23, 2014 6:39:36 GMT
Hey! Cat de mult va place povestea? Puteti sa mi-o descrieti?
Deodata trenul s-a oprit si am fugit cu totii repede afara. Eram pe un pod care se rupsese si asteptam politia. La un moment dat, podul ceda de tot! E:Andrei!!! Lara!!! Eu l-am luat pe Andrei in brate si el pe Lara. Am cazut intr-un fluviu noi trei si restul au cazut pe pamant. Dupa ce ne-a luat curentul, am inceput sa inotam, dar un val imens ne-a despartit pe mine si pe Andrei de Lara. Am tipat cat am putut, dar degeaba. Eu am inchis ochii si Andrei m-a luat pana când el ma zguduie: A:Tarm!!! Eu m-am uitat repede si asa era. Acolo, pe tarm, era si Lara impreuna cu un lemurian. Noi am inotat repede si ne-am imbratisat toti trei când ne-am intalnit. Lara ne-a intrebat: L:Mami, putem sa-l pastram? E:Sigur, draga mea. A:Dar de nume sa-i dam? L:Eu zic sa-l cheme Larry. E:Asa sa fie. Noi am inceput sa adunam lemne pentru foc. Mai tarziu, Andrei ne cheama: A:Haideti sa va arat ce am facut cat voi ati adunat lemne. El ne-a dus in inima insulei si ne-a aratat o casuta dintr-un copac. E & L:Wow!!! Am stat si am privit apusul soarelui impreuna. A doua zi eu eram imbracata asa si Andrei asa, iar Lara asaDupa....
|
|