|
Post by crissy on Oct 23, 2014 6:38:19 GMT
Deci,am luat pistolul,am pus mana pe tragaci,am inchis ochii si am tras! Eram foarte socata de ce am facut,dar nu aveam timp.Am gasito pe Lara intr-o cutie,am luato repede si am puso la piept zicandui:"Mami no sa mai plece de langa tine niciodata!" Am fugit repede la Andrei,l-am dezlegat si a fugit repede sa piloteze avionul,daca nu ne puteam prabusi.Din fericire,am ajuns cu bine la pamant.Am chemat politia si am marturisit tot!Din fericire,nu am fost luata de politie pentru ce am facut!Am mers la spiltal cu micuta Lara,sa i se faca un control.Doctorul a spus ca nu are nimic.Era bine,eram bine eu,si iubitul meu!Eram asa fericita! Eu:-Sa mergem acasa,sa facem un dus,sa mancam si sa ne odihnim.De acum Lara va dormi cu noi in camera! Andrei:-Cum zice iubita mea,voi avea mare grija de fetele mele. :* Am mers acasa,am facut un dus toti trei,am papat si ne-am culcat toti trei impreuna.Iubitul meu avea grija de fetele lui! A trecut mult timp,Lara a crescut.S-a facut o fetita minunata! Desi,inca tot micuta era.Eu si Andrei hotarisem sa plecam intr-o vacanta toti trei,departe de rele! Eram asa fericititi impreuna!Eram ca in rai.Am luat biletele de tren,si am plecat.Din aventura cu avionul,decisem sa nu mai merg niciodata cu acel obiect asa de mare!Eu o strangeam in brate pe Lara,iar Andrei pe mine. Lara:-Mami,unde mergem? Andrei:-Intr-o excursie cu ffetele mele! Eu:-Mami,iama in brate! Am luato,si,deodata trenul s-a oprit!
|
|