|
Post by crissy on Oct 23, 2014 6:34:22 GMT
Dupa,peste un an,la stiri a-a anuntat ca un mare criminal a iesit din inchisoare.O nu!Alex murise,dar nu se stie,poate mai era cineva care vroia sa se razbune! Eu:-Sa avem grija dragule,avem un copil,acum trebuie sa fim foarte precauti. Andrei:-Vom avea foarte mare grija scumpa mea! Am facut baita ingerasului nostruImagine ,apoi eu l-am lasat [utin in bratele lui Andrei.Am mers si am incuiat poarta cum intri in curte,am inchis toate ferestrele,si usile le-am incuiat.Speram ca totul sa fie bine.Am mers in camera noastra,si l-am dus si pe ingerasul nostru cu noi. Ii era foarte somnic,asa ca l-am pus intre noi in pat,si a adormit ca un micut catelus.Imagine Eu si Andrei ne-am sarutat,si eram foarte fericiti ca suntem impreuna.Andrei si micutul nostru au adormit,insa eu am ramas treaza.Ma uitam la ei,erau ce aveam ,mai scump pe lume.Imi era atat de frica!Daca ii pierdeam si pe ei?Nu,niciodata nu as fi permis asa ceva!De langa ei nu voi pleca!Si Doamne Fereste!daca ar fi sa mor,voi muri langa ei.Am stat treaza cam pana pe la vreo 12:00 noaptea.Am adormit.Dintr-o data,se aude un sunet in vecini!O nu,Andrei!Trezeste repede! Uitate pe geam afara,la vecini se aude un zgomot.El s-a dat repede jos din pat,iar eu am luat ingerasul nostru in brate si il tineam!A fost o spargere!Vecina plange,si politia se afla acolo. Eu:-Sper sa fie totul bine.Au m-am pus in bratele lui Andrei si il tineam pe micut in brate.Si asa,am adormit. Dimineata....
|
|