|
Post by crissy on Oct 23, 2014 6:32:24 GMT
Deci...va rog sa ma scuzati pentru expresiile folosite, dar asta-i povestea. Ne-am dus repede la usa, eu stateam in spatele lui Andrei, iar el a deschis usa si...nu era niemni. Eu am cascat si m-am dus in pat. Din moment ce eu aveam 17 ani si el 18, Andrei a vrut sa începem o viata bazata pe s*x si, intr-o zi, ma simt rau si Andrei ma duce la spital. Eu eram imbracata asa. O asistenta intra in camera, imi face niste analize si imi spune ceva la ureche. Dupa ea iese afara si-i spune lui Andrei: A:Prietena ta are o surpriza pentru tine. Andrei fugi repede in camera si o vazu pe Laura cu o fetita dragalasa in brate. A:Draga mea, ce s-a intamplat? E:Stii acea noapte când cineva ne-a batut la usa? Pai atunci nu aveam somn si de aici stii mai departe. A:Si...Este al nostru? E:Da. El ma saruta si peste trei zile m-a adus acasa. Am terminat scoala si am botezat fata, pe nume Lara. Eu eram imbracata asa , iar fetita noastra asa . A facut preotul ce a facut si totul s-a terminat cu bine. Dupa, peste un an...
|
|