|
Post by crissy on Oct 23, 2014 6:29:14 GMT
La scoala,toata lumea se uita ciudat la mine si Andrei.Dintr-o data,toata lumea face loc pentru trei tipi. Ii dau un bilet lui Andrei,pe care scria:"Ma voi Razbuna!". O nu!Ce inseamna asta dragule? Andrei:-Daca Alex a iesit din inchisoare,inseamna ca este pe urmele noastre. Eu:-O nu! Ce ne facem? Andrei:-Sa speram ca totul va fi bine.Dar totusi,va trebui sa fim precauti.Cand mergem acasa,cand venim la scoala,cand suntem acasa.Dupa scoala,sunam la politie. Eu:-Ok. Au trecut sase ore in care au nu am fost prea activa cum sunt de obicei.Ma gandeam la Giulia,prietena mea.Aveam impresia ca ea mi-a omorit parintii!Macar acum fapta era intoarsa!Parinti mei erau razbunati. :(Dar,imi era asa frica.Pe hol,un profesor ma orpeste si ma intreaba: -Ce ai avut azi Laura?N-ai fost prea activa. Eu:-Nu m-am simtit bine azi domnule. P:-Sa ai grija de tine,sa fi bine. Andrei:-Vino,sa mergem acasa. In cateva minute am ajuns acasa,unde am sunat la politie.Un politistImagine a venit la noi acasa,iar Andrei ia aratat biletul. Politistul:-Asta nu este de bine.V atrebui sa aveti grija.Sa fiti precauti.La cea mai mica miscare sunati la acest numar! Andrei:-Bine.Sper sa fie totul bine! Politistul:-Va fi nu va temeti! Dupa spusele politistului,eu ma simteam mai bine. Dar totusi,parca inca mai aveam un norisor de frica in mine,care era gata sa dea drumul frici in tot corpul.
|
|