|
Post by crissy on Oct 23, 2014 6:25:52 GMT
Eu:-Andrei! O nu,l-au impuscat in picior,era grav ranit! Eu:-Criminalule!Politia este aici deja,sper ca esti mandru de creatia ta!Cat despre tine Giulia,nu imi mai zice prietena! Giulia:-Dar... A luat-o politia si pe ea,si pe criminaul de Alex. Eu:-Scumpule,esti bine? Andrei:-Sunt ranit.Dar doar la picior! Eu,am sarit in bratele lui,si ne-am sarutat! Andrei:-Esti din nou iubita mea? Eu:-Da,din toata inima mea! Venise ambulanta.Am urcat amandoi si am mers la spital unde Andrei a fost operat ca sa i se scoata glontul,si eu examinata. Asteptam sa-l pot vizita pe Andrei.Imi ziceam in gand:"Ma voi Razbuna"! O nu,ce mi se intampla?Aveam un norisor rau in mine. Dar nu,trebuia sa ma controlez!Desi mi-au facut un rau imens,voi fi mai buna ca si ei! Vine doctorul si imi zice ceva. D:-Baiatul este perfect sanatos,rana lui este pansata.Puteti pleca acasa! Eu:-Uraaa!Imagine L-am luat pe Andrei,si am plecat acasa la mine. Acolo,eu am facut un dus,dupa am afcut ceva de mancare si am mancat impreuna cu Andrei.
|
|