|
Post by crissy on Oct 23, 2014 6:23:38 GMT
Cand ma trezesc,incep sa ma uit speriata in jur!O Doamne,ce s-a intamplat?Ce mi-a facut Giulia?Banuielile mi s-au confirmat?Oare ea era criminala? Aud pasi,ma prefac ca dorm,si o aud pe Giulia si Andrei vorbind. Giulia:-Asa cum ai dorit,dar te rog,nu-i face vreun rau. Andrei:-Nu-mi zici tu mie ce sa fac fraiero,si o impinge afara din camera! O nu,Giulia nu e cea care a comis crima.Era nevoita sa faca asta. Andrei,se apropie de mine,se joaca putin cu parul meu,si zice: -Te-ai trezit papusa?Acum esti din nou langa mine! Eu sar speriata din pat,si ma duc intr-un colt al camerei,si incep sa plang. Andrei:-Nu te speria,nu patesti nimic.Sti ca eu te iubesc,dar ne-am despartit dintr-o greseala,pe care acum o regretam amandoi. Adevarat,am gresit eu,si pentru asta ne-am certat,si am decis sa ne despartim.Oare ma vroia inapoi? Drept sa va povestesc,imi era tot mai dor de el.In fiecare noapte ma gandeam la clipele noastre impreuna,la primul sarut! Dar stai,trebuia sa fiu tare,sa nu ma fraiereasca! Eu:-Ce mai vrei de la mine?Si de ce o ataci pe Giulia asa? Andrei:-Eu te vreau pe tine,cat despre Giulia,va fi ajutorul meu de a te avea! Eu:-Poftim?Ai innebunit? Andrei:-Nu papusa! Vine si ma saruta,o ce dor imi era.Am acceptat sarutul. Uite,inteleg,ai gresit,dar eu sunt in stare sa uit.Vrei sa fim din nou un...cuplu? Eu...am acceptat!Dar nu stiam ce ma asteapta.
|
|