|
Post by crissy on Oct 23, 2014 6:20:38 GMT
Acel baiat Alex, ma ridica,si imi zice sa am grija ca sa nu ma ranesc.Apoi,pleaca.Eu ma uitam la el,uimita.Parca,se intampla ceva cu mine.Probabil,ma indragosteam! Giulia vine catre mine si imi zice: -Asai ca este dragut? -Da,este foarte dragut,si grijuliu! Suna clopotelul,si discutia ne este intrerupta.Intram la clasa.Profesoara de matematica era deja acolo...Ne asezam in banca,si ne scoatem cartile. Profa:-Giulia,vino la tabla! Giulia nu invatase,si facea greselei,dar eu o corectam.Parca pe fata ei se facea un nor rosu de furie ca o tot fac,asa ca am tacut.Dupa ore,am fugit acasa,m-am schimbat,si la plaja. Cand vroiam sa ma asez pe nisip,o pala de vant mi-a luat palaria,si a prins-o Andrei(fostul meu iubit).El se uita urat la mine,si eu la el.Mi-am luat palaria,si am plecat langa Giulia. Giulia:-De ce nu ati vorbit? Eu:-Nu vorbesc cu fraieri! Giulia:-Ai dreptate,te cunosc eu pe tine Dupa o ora de stat la plajaImagine ,plec acasa.Imi fac ceva de mancare,si merg in camera mea,sa invat.Jos,o aud pe Giulia ca vorbeste cu cineva!Era....Andrei! O nu,oare ce puneau la cale? Andrei:-Sa o aduci maine din nou la plaja,si s-o faci sa-mi iasa in cale,altfel o patesti! Giulia,a raspuns cu frica,si a inchis usa....O nu,Andrei avea un plan care nu era de bine...
|
|