|
Post by crissy on Oct 23, 2014 6:18:18 GMT
Aceasta este o pvoieste plina de dragoste, de ura si de crima!
Numele meu este Laura, dar mi se spune Lora. Am 16 ani. Aceasta sunt eu: Am si un BFF, Giulia. Ea arata cam asa: Totusi nu o cunosc prea bine. Ne-am imprietenit cand am sosit la liceu, dar unii spun ca ea a avut un trecut sumbru, insa nu mai tragic precum al meu. Mi-au murit parinitii, fiind omorati de o fata care avea masca. Eu am vazut totul deoarece am stat ascunsa. Ce este ciudat este ca acea fata semana cu Giulia, in fine, am uitat totul. Acum stau cu bunicii mei, dar ei sunt plecati si stau de obicei cu Giulia. Trecuse mult timp si iata ca sosi ziua Giuliei. Ea a vrut sa facem o petrecere mare. A doua zi ma trezise Giulia si aratam cam asa pentru ca ea ramase cu petrecerea sus, iar eu m-am chinuit toata noaptea sa invat, aratand cam asa: G:Trezirea, somnorila! E ora 7 si jumatate. E:Sapte si jumatate?! O sa intarziem! G:Si ce? Dupa cum v-ati dat seama, ea nu prea e cu scoala. Ea se puse la masa si incepu sa manance. E: Lasa mancarea! A sosit autobuzul! O trag de mana si castronul cu cereal cade jos, dar nu avem timp de curatat. Ajungem la scoala. Din fericire pana sa cobor din camera mea m-am machiat putin si aratam cam asa: Cand ajungem, ma impiedic din greseala de o piatra si ma prinde un baiat de care imi povestise Giulia ca il chema Alex.
|
|