catalincic
Membru Junior
Care va fi urmatorul rang?
|
Post by catalincic on Oct 22, 2014 12:44:01 GMT
Buna! Sunt John! Am 16 ani si sunt putin cam copilaros pentru varsta mea. nu sunt singur la parinti. mai am o sora. Va coi spune acusi si despre ea! Acesta sunt eu: Amy. Aceasta este sora mea de care va spuneam. Are 12 ani si nu ii place halloweenul. Crede ca sunt prea copilaros. Ei ii place mult scoala. A citit pana si Jules Vern. Uitatio: Jennifer. I se spune si Jenn. Este iubita mea. Are 14 ani si o iubesc foarte mult. Este singura la parinti si nu ar vrea sa mai aiba vreun frate sau o sora. Aceasta este Jenn.
Aceasta este introducerea povestii mele! sa o continui? la 6 next pun continuarea! Va pwp!
|
|
catalincic
Membru Junior
|
Post by catalincic on Oct 22, 2014 12:51:39 GMT
nimeni? nimanui nu-I place?
|
|
|
Post by Paulika ♥admin♥ on Oct 22, 2014 15:05:22 GMT
Buna! Nu a citit nimeni povestea. Acum am citit-o eu. E superba, continua! >>>>>>>
|
|
|
Post by alisgabriela2003 on Oct 22, 2014 16:32:20 GMT
next
|
|
misterele iubirii 2
Guest
|
Post by misterele iubirii 2 on Oct 23, 2014 12:41:01 GMT
Este 30 octombrie. Cu o zi inainte de haloween. Eu si cu Jenn suntem foarte bucurosi, dar Amy nu este de loc incantata.
Eu(John) :Amy! De ce nu te bucuri? Ar trebuie sa iti placa aceasta sarbatoare!
Amy:Este o pierdere de timp? Nu mai degraba ai iesi cu Jenn? Aceste vorbe ma fac sa imi schimb parerea despre Halloween. Vine si Jenn. Jenn: Hey! ti-ai pregetit costumul pentru balul de diseara? Am uitat sa va spun ca disearqa va fi un bal la scoala. Eu: Nu! Dar tu ce parere ai despre Halloween? Jenn: Ce intrebare mai e si asta? John: Pai...a...a...a.... Nu stiu! Te-am intrebat si eu. Vine Amy. Amy: Sper ca esti si tu de accord cu mine! Halloweenul este o pierdere de timp! Jenn: Sincera... nici mie nu prea imi place asa zisa aceasta " SARBATOARE" ! Merg la bal doar pentru ca il iubesc pe john si nu vreau sa il ranesc. John: Dar ce? Ai spus ca...
VA URMA...........................................
|
|
catalincic
Membru Junior
|
Post by catalincic on Oct 23, 2014 12:42:13 GMT
Este 30 octombrie. Cu o zi inainte de haloween. Eu si cu Jenn suntem foarte bucurosi, dar Amy nu este de loc incantata.
Eu(John) :Amy! De ce nu te bucuri? Ar trebuie sa iti placa aceasta sarbatoare!
Amy:Este o pierdere de timp? Nu mai degraba ai iesi cu Jenn? Aceste vorbe ma fac sa imi schimb parerea despre Halloween. Vine si Jenn. Jenn: Hey! ti-ai pregetit costumul pentru balul de diseara? Am uitat sa va spun ca disearqa va fi un bal la scoala. Eu: Nu! Dar tu ce parere ai despre Halloween? Jenn: Ce intrebare mai e si asta? John: Pai...a...a...a.... Nu stiu! Te-am intrebat si eu. Vine Amy. Amy: Sper ca esti si tu de accord cu mine! Halloweenul este o pierdere de timp! Jenn: Sincera... nici mie nu prea imi place asa zisa aceasta " SARBATOARE" ! Merg la bal doar pentru ca il iubesc pe john si nu vreau sa il ranesc. John: Dar ce? Ai spus ca...
VA URMA...........................................
aici eu am scris! am uitat sa ma loghez! citit placut!
|
|
|
Post by llEmilyll on Oct 24, 2014 10:46:56 GMT
Next Next
|
|
|
Post by Ana bye on Oct 24, 2014 10:49:23 GMT
next
|
|
|
Post by Elye ce? on Oct 24, 2014 10:49:59 GMT
Next
|
|
|
Post by gdfd on Oct 24, 2014 10:50:29 GMT
next
|
|
catalincic
Membru Junior
|
Post by catalincic on Oct 24, 2014 12:03:52 GMT
John: Ce? Dar ai spus ca adori halloweenul! Jenn: Am spus asta doar pentru ca esti iubitul meu! Amy: Ce tot vrei John? Daca vrei o fata careia sa-i placa halloweenul, ayunci despartete de Jenn si iati alta. John: Gata Amy! Ai intercut masura! Te bagi prea mult in viata mea personala. Am zis ca poate vei inceta dar acum ai ajuns la limita. O data te mai bagi si te spun parintilor. Ai inteles? Amy: Hooo John! Jenn: Da jhon! Chiar si tu esti putin ca sucu-sucu. Totusi este mai mica decat tine! ar trebui sa o inveti lucruri frumoase. John: Stii? Avea dreptate Amy. Trebuie sa imi gasesc o fata pe placul meu. Desi Jenn era fata visurilor mele... voi sta vreo 5 zile fara ea si va veni singura in genunchi la mine. Seara, la bal...
VA URMA...
|
|
|
Post by paradisul on Oct 24, 2014 14:08:14 GMT
next!!!!
|
|
|
Post by crissy on Oct 24, 2014 15:03:22 GMT
next
|